Sediul nostru

Adresa

Str. Bariera Vâlcii Nr. 245-A

Craiova, România

Contact

Telefon: +4 0735 528 233

Email: contact@asdrconstructii.ro

Servicii de sudură și sudură robotizată

ASDR Construcții vă pune la dispoziție servicii de sudură și sudură robotizată profesională. Folosim sudură de tip MIG-MAG și sudură robotizată realizată cu ajutorul unui robot de sudare colaborativ Migatronic CoWelder.

Sudura robotizată este procesul de sudare automatizată, care utilizează un robot industrial pentru a executa procesul de sudare. Acest proces poate fi programat pentru a executa suduri precise și repetitive, astfel încât să se obțină o calitate constantă a sudurii.

Datorită mașinilor de ultimă generație, cât și a operatorilor bine instruiți, procesele de sudură sunt mult mai rapide, mai precise și eficiente.

CoWelder asigură optimizarea eficienței sudurii, uniformitatea și calitatea ridicată a sudurii în orice moment.

Brațul robotului cu șase axe se mișcă rapid între diferitele poziții de sudare. Viteza îi permite să sude piesele de prelucrat mai repede decât puteți face manual.

Sudura robotizată este utilizată în multe industrii, cum ar fi industria automotivă, navală, aeronautică, construcțiilor și energiei. Aceasta oferă avantaje precum precizie, viteză, fiabilitate și productivitate mai mare, și reduce costurile prin reducerea timpului de operare si a costurilor cu munca.

Sudura robotizată oferă o serie de avantaje în plus față de sudura manuală, cum ar fi:

  1. Consistență: sudura robotizată poate fi programată pentru a executa suduri precise și repetitive, ceea ce asigură o calitate constantă a sudurii.
  2. Productivitate: roboții pot lucra 24/7, fără a necesita pauze sau odihnă, și pot lucra mai repede decât oamenii, ceea ce poate crește productivitatea.
  3. Siguranță: sudura robotizată poate reduce riscul de leziuni sau accidente, deoarece robotul este programat să execute sudurile în locul oamenilor, evitând expunerea la radiații sau alte pericole.
  4. Flexibilitate: roboții pot fi programați pentru a executa o varietate de procese de sudare și pot fi adaptați pentru a lucra cu diferite tipuri de materiale și geometrii.
  5. Reducerea costurilor: sudura robotizată poate reduce costurile prin reducerea timpului de operare și a costurilor cu munca, precum și prin reducerea costurilor cu întreținerea și înlocuirea echipamentelor de sudare.

Galerie foto

Video