Sediul nostru

Adresa

Str. Bariera Vâlcii Nr. 245-A

Craiova, România

Contact

Telefon: +4 0735 528 233

Email: contact@asdrconstructii.ro

Construim hale metalice industriale.

ASDR Construcții vă pune la dispoziție serviciul de confecționare hale metalice industriale. Confecționăm halele după proiectul clientului, respectând toate exigențele acestuia.

O hala metalică industrială este o structură metalică utilizată pentru a acoperi spații industriale sau comerciale. Halele metalice industriale sunt construite din profile metalice și tevi care sunt asamblate și sudate împreună. Acestea sunt proiectate să fie rezistente la condițiile climatice și la încărcăturile dinamice generate de utilizarea industriale.

Hala metalică reprezintă opțiunea cea mai eficientă din punct de vedere al termenului de realizare.

Prin experiența dobândită de-a lungul anilor, în domeniul confecțiilor mecanice, putem acoperi o gamă largă de structuri metalice, în funcție de nevoile clientului.

Halele metalice industriale pot fi utilizate pentru o varietate de activități, cum ar fi: depozitarea mărfurilor, fabricarea produselor, parcarea vehiculelor sau echipamentelor, activități de reparații sau întreținere, sau ca spațiu de lucru pentru angajații unei companii.

Proiectarea halelor metalice industriale implică o serie de etape esențiale pentru a asigura că structura este funcțională, sigură și îndeplinește cerințele legale și de reglementare.

  1. Analiza nevoilor: În primul rând, se analizează nevoile clientului pentru a determina ce tip de spațiu este necesar, cât de mare ar trebui să fie hala, și ce tip de activități vor fi desfășurate în interiorul ei.
  2. Analiza sit-ului: Se analizează sit-ul pentru a determina factorii de mediu, cum ar fi terenul, clima, umiditatea și alți factori care ar putea afecta proiectarea și construcția halelor.
  3. Proiectarea structurii: Se proiectează structura halei, inclusiv sistemul de susținere, acoperiș, pereți și fundații. Se iau în considerare factori precum încărcăturile dinamice, vântul, zăpada.

Materialele premium folosite, cât și proiectarea inteligentă, fac ca halele construite de noi să fie soluția perfectă raport calitate/preț.

Galerie foto

Video

Rulează videoul