ue
guvern
regio
instrumente

Despre proiect

Titlu proiect: „Imbunatatirea competitivitatii societatii prin achizitii de noi tehnologii”

Cod SMIS: 131423

Contract de finantare: 5971/21.09.2020

Beneficiar: ASDR CONSTRUCTII SRL

 

Obiectivul general al proiectului il reprezintă diversificarea si dezvoltarea activitatii contribuind astfel la consolidarea poziţiei pe piaţa întreprinderilor mici şi mijlocii în domeniile competitive identificate în Strategia Naţională de Competitivitate şi Planurile Regionale de Dezvoltare.

Scopul proiectului: diversificarea serviciilor oferite prin achizitionarea de echipamente inovative, de ultima generatie cu consum redus de energie si cu grad redus de poluare, necesare in domeniul fabricarii de constructii metalice si parti componente ale structurilor metalice, servicii de consultanta, servicii de informare si publicitate. 

Obiective specifice:

  • Dezvoltarea prin diversificare a activitatii companiei prin achizitia de echipamente inovative specifice procesului de fabricare a constructiilor metalice si partilor componente ale structurilor metalice – cod CAEN 2511. Obiectivul este atins ca urmare a realizarii activitatii de achizitie a echipamentelor si are ca rezultate: 1 masina roluit tabla, 1 grup electrostatic pneumatic cu pistol, 1 presa hidraulica, 1 presa hidraulica de tip abkant, 1 robot colaborativ, 1 masina roluit tevi si profile, 1 kit de iluminat cu panouri fotovoltaice pentru spatiul de lucru sau deplasabil la santiere.
  • Angajarea unui numar de 3 (trei) persoane cu norma intreaga pe perioada nedeterminata ca urmare a realizarii investitiei si mentinerea acestor locuri de munca pe intreaga perioada de monitorizare a proiectului.
  • Campanie publicitara pentru promovarea servicii prestate de microintreprindere.

Rezultatele proiectului: Achizitia echipamentelor prevazute in cadrul investitiei cu scopul fabricarii unor produse de tipul confectiilor metalice de calitate; mentinerea unui numar de 3 locuri de munca pentru 1 sudor, 1 lacatus-mecanic si 1 manipulant marfuri cel putin pe intreaga durata de monitorizare a proiectului;  1 clip video distribuit in campania publicitara de promovare a noilor produse si achizitii.

Impactul investiţiei la nivelul localităţii/ regiunii: Realizarea investitiilor propuse va avea ca rezultat dezvoltarea economica la nivelul Municipiului Craiova si regiunii Sud-Vest Oltenia, in acord cu standardele europene. locale si regionale in domeniul fabricarii de constructii metalice si parti componente ale structurilor metalice,  adresate tuturor categoriilor de clienti. Un rezultat important al implementarii proiectului, il constituie crearea a trei noi locuri de munca permanente in cadrul societatii.

Locul de implementare: Municipiul Craiova, str. Bariera Valcii, nr. 245A, judetul Dolj, Romania

Valoarea totala a proiectului (inclusiv finantarea nerambursabila): valoare totală 1.253.545,26 lei, din care valoarea finantarii nerambursabile 838.843,86 lei, respectiv valoarea eligibila nerambursabila din FEDR 713.017,28 lei si valoarea eligibila nerambursabila din Bugetul National 125.826,58 lei.

Data începerii şi finalizării proiectului: 01.07.2019 – 31.08.2023

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro, www.mfe.gov.ro, www.inforegio.ro, facebook.com/inforegio.ro

Investim în viitorul tău! Proiect cofinanţat din Fondul European
de Dezvoltare Regională prin Programul Operaţional Regional 2014-2020

www.inforegio.ro      |     facebook.com/inforegio.ro

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei