Sediul nostru

Adresa

Str. Bariera Vâlcii Nr. 245-A

Craiova, România

Contact

Telefon: +4 0735 528 233

Email: contact@asdrconstructii.ro

Confecționare structuri metalice

Confecționarea structurilor metalice este procesul de fabricare a diferitelor tipuri de structuri metalice, cum ar fi poduri, clădiri, turnuri, platforme offshore și altele. Acest proces implică tăierea, prelucrarea și asamblarea diferitelor componente din metal pentru a forma structura finală.

Procesul de confecționare a structurilor metalice poate include mai multe etape, cum ar fi:

 • Tăierea: aceasta etapă implică tăierea materialului metalic în dimensiunile necesare pentru diferitele componente ale structurii. Aceasta poate fi realizată prin utilizarea utilajelor precum plasmă, laser sau ghilotină.
 • Îndoirea: aceasta etapă implică formarea unghiurilor sau curburilor în componentele metalice prin aplicarea unei forțe.
 • Asamblarea: aceasta etapă implică unirea componentelor metalice prin intermediul sudurii, nituirii sau alte metode de fixare.
 • Finisarea: aceasta etapă implică curățarea, vopsirea sau alte procese de finisare a structurii metalice pentru a o proteja împotriva coroziunii și a altor factori de mediu.

ASDR Constructii foloseste utilajele moderne de confecționare a structurilor metalicec care permit o precizie mare, o productivitate crescută și o flexibilitate mai mare în procesul de producție.

Cele mai uzuale confectii metalice sunt:

 1. Clădiri metalice: Cladirile metalice sunt utilizate pentru construcția de clădiri comerciale și industriale, acestea sunt construite din profile metalice și tevi care sunt asamblate și sudate împreună.
 2. Platforme offshore: Platformele offshore sunt structuri metalice utilizate în industria petrolului și a gazelor, acestea sunt construite din profile metalice și țevi care sunt asamblate și sudate împreună.
 3. Turnuri: Turnurile metalice sunt utilizate pentru a susține antene, panouri solare sau alte echipamente.
 4. Scări: Scări metalice sunt utilizate în construcții pentru a asigura accesul la diferite nivele ale clădirii.
 5. Grilaje: Grilajele metalice sunt utilizate pentru a delimita zone sau pentru a proteja împotriva căderii obiectelor.
 6. Instalații pentru transportul materialelor: Instalațiile pentru transportul materialelor sunt utilizate pentru a muta materiale într-o fabrică sau într-un depozit.
 7. Echipamente industriale: Echipamentele industriale, cum ar fi conductele, rezervoarele, recipientele sub presiune.

Galerie foto