Sediul nostru

Adresa

Str. Bariera Vâlcii Nr. 245-A

Craiova, România

Contact

Telefon: +4 0735 528 233

Email: contact@asdrconstructii.ro

Servicii de debitare plasmă

ASDR Construcții vă pune la dispoziție serviciul de debitare plasmă.

Vă putem asigura debitarea pe foi de tablă cu dimensiuni de pana la 2500mm x 6000mm cu o grosme de până la 40mm în inox și 25mm în aluminiu.

Debitarea cu plasmă este o tehnologie de tăiere a metalelor care utilizează un jet de plasmă, care este un flux de gaze ionizate, pentru a tăia metalul. Aceasta este o metodă foarte precisă și eficientă pentru tăierea metalelor, inclusiv a celor de grosime mare.  Procesul de debitare plasmă poate fi utilizat pentru o varietate de materiale, cum ar fi oțelul, aluminiul, titanul și aliajele de cupru. Este larg utilizată în industria constructoare de mașini, navală, aeronautică și în alte industrii care necesită tăiere precisă a metalelor.

Există multe industrii care utilizează debitarea plasmă, cum ar fi:

  • Industria automotivă: debitarea cu plasmă este utilizată pentru a tăia și forma piesele auto, cum ar fi caroseriile și componentele interioare.
  • Industria navală: este utilizată pentru a tăia și forma piese pentru construcția de nave, cum ar fi scheletele de oțel și plăcile de oțel.
  • Industria aeronautică: este utilizată pentru a tăia și forma piese pentru avioane, cum ar fi aripile și carlinga.
  • Industria construcțiilor: este utilizată pentru a tăia și forma piese pentru construcții, cum ar fi grinzile de acoperiș și panourile de pereți.
  • Industria energiei: este utilizată pentru a tăia și forma piese pentru turbinele eoliene și centralele hidroelectrice.
  • Industria chimică: este utilizată pentru a tăia și forma piese pentru instalațiile chimice și de procesare.
  • Industria medicală: este utilizată pentru a tăia și forma piese pentru dispozitive medicale precum proteze și instrumente chirurgicale.

Galerie foto

Video