Sediul nostru

Adresa

Str. Bariera Vâlcii Nr. 245-A

Craiova, România

Contact

Telefon: +4 0735 528 233

Email: contact@asdrconstructii.ro

Servicii de îndoire pe abkant

Indoirea pe abkant este o metodă de prelucrare a metalelor prin care se obține o formă dorită prin îndoirea materialului cu ajutorul unui dispozitiv numit abkant. Abkantul este o mașină de îndoit cu role care se rotesc în sens opus, permițând materialului să fie îndoit la un unghi dorit. Acest proces este utilizat pentru a produce piese metalice cu forme complexe sau cu multiple îndoiri.

ASDR Construcții vă pune la dispoziție serviciul de îndoire pe abkant. Folosim abkant CNC de ultimă generație cu 5 axe, de la Dener.

DENER SMART XL CNC este o presa hidraulica de indoit tabla sincronizata cu control CNC grafic 3D, cu posibilitatea de programare rapida si usoara a operatiunilor de indoire, inclusiv autocalcularea secventelor de indoire.

Utilajul nostru beneficiază de o magazie de scule foarte bine dotată și actualizată. Inginerii noștri sunt bine instruiți și pot execută lucrări complexe.

Optimizarea operării și precizia operației de îndoire sunt importante pentru clienții noștri, de aceea firma noastră poate oferi soluții personalizate.

Avantajele indoirii pe abkant sunt:

  1. Precizie: Abkanturile au o precizie ridicată în timpul procesului de îndoire, ceea ce permite obținerea unor forme precise și uniforme.
  2. Consistență: Abkanturile sunt programabile, astfel încât se pot reproduce forme identice în serie.
  3. Versatilitate: Abkanturile pot fi utilizate pentru a prelucra o varietate de materiale, cum ar fi oțelul, aluminiul, cuprul și altele.
  4. Producție în serie: Abkanturile pot fi utilizate pentru a prelucra mai multe piese într-un singur ciclu, ceea ce poate crește eficiența producției.
  5. Protecție a materialelor: Procesul de îndoire pe abkant este mai puțin solicitant pentru material decât altele, acest lucru reduce riscul de deteriorare sau degradare a materialului în timpul procesului de prelucrare.
  6. Reducerea costurilor: Abkanturile pot reduce costurile prin eliminarea necesității de a utiliza alte metode de prelucrare sau de a utiliza mai puține operații pentru a obține aceeași formă.
Producator DENER
Lungime indoire 4050 mm
Capacitate de indoire Otel 400 N/mm² 10 mm
Forta de indoire 320 tone
Putere motor 30 kW
SMART XL U.M. 40320
Lungime indoire  (mm) (A) 4050
Forta de indoire  (tone) 320
Viteza de apropiere  (mm/sec) 140
Viteza de lucru  (mm/sec) 10
Viteza de ridicare  (mm/sec) 120
Cursa mm (C) 400
Deschidere  mm (D) 650
Adancime gat  mm (E) 450
Distanta intre montanti  mm (B) 3550
Lungime  mm (L) 4780
Latime  mm (W) 2290
Latime fara suporti fata  mm (Y) 1725
Inaltime  mm (H) 3100
Inaltime masa  mm (F) 920
Adancime fundatie mm 0
Putere motor  (kW) 30
Volum rezervor ulei  (lt) 400
Greutate aprox. (kg) 16750

Galerie foto

Video